Sajam automobila

Oduševit će vas širokom ponudom rabljenih vozila koja jamči da ćete pronaći odgovarajuće vozilo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. U ponudi splitskog sajma mogućnost je prodaje i kupnje osobnih te gospodarskih vozila, kombija, kamiona, motora, autobusa, strojeva i nautike. 

Splitski sajam radi svake nedjelje u godini, od 6-14 sati.

Uvijek ste dobrodošli posjetiti nas, bilo da želite prodati automobil ili samo baciti oko na najnoviju ponudu na sajmu.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje.

Parkirna karta

Za sva vozila posjetitelja sajma osigurana su parkirna mjesta neposredno uz ulaz na sajam kao i na samom sajmu. Parkirna karta naplaćuje se 5,00 kn za cijeli dan.

Ulaznica za prodavače

Prodavači automobila dužni su platiti ulaznicu na sajam za automobil koji prodaju. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 40,00 kn.

Par savjeta za kupnju ili prodaju automobila

Realna cijena rabljenoga je ona po kojoj se proda!

Prodaja rabljenih automobila u Hrvatskoj u svakom pogledu dijeli sudbinu prodaje novih automobila, premda je za očekivati kako će kupci prije kupiti rabljeni nego skuplji novi automobil. Trenutačno su takvi uvjeti na tržištu rabljenih automobila da je cijena svih marki i modela niža od očekivane, te ako imate raspoloživu svotu novaca sada je pravo vrijeme za kupnju.

Nižim cijenama rabljenih automobila kumovao je organizirani uvoz rabljenih za koje pojedini uvoznici daju garanciju i provjereno porijeklo sa svim potrebnim papirima o dokazivanju kako se radi o vozilu s provjerenom prošlošću. U svakom slučaju kupac mora biti na oprezu, jer ima i manje poštenih preprodavača koji znatno dorađuju uvezeni rabljeni automobil sa skidanjem kilometara, namještanjem papira, pa se nerijetko u opisu automobila navodi kako je prešao tek 180.000 km ili da ga je vozio doktor ili žena.

Premda to može biti i istina, najčešće se radi o navlakušama, pa takve automobile zaobiđite u širokom luku.

Čak i uobičajene prednosti kod prodaje rabljenog kao prvi vlasnik, potvrđena servisna knjižica, ugrađen plin, registracija, odlično stanje, ne donose inače uobičajeno nešto višu cijenu i lakši put do kupca.

Postavlja se i koja je realna cijena, jer mnogi se žale kako ne mogu dobiti ni realnu cijenu za svoj rabljeni automobil. Jednostavno, moramo se naviknuti na kapitalizam i na uvjete prodaje i kupnje, te kako cijenu regulira samo tržište, a ne naše srce. Na kraju realna cijena za automobil je ona po kojoj se automobil proda, koliko god mi mislili da auto vrijedi znatno više.