Sajam rabljene robe i antikviteta

Mnoge kolekcije, zbirke, radionice, alati i godinama skupljane stvari moraju voljom ili nevoljom vlasnika nestati Iz određenog prostora pa je vrlo česta alternativa bacanje stvari ili prodaja putem oglasnika, koja u konačnici može ispasti skupa i neefikasna. Od sada stvari i robu koje se želite riješiti možete prodati i na Splitskom sajmu.


Splitski sajam je mjesto spašavanja stvari koje drugi ne žele, među kojima se nerijetko nađu vrijedne stvari, pa čak i umjetnine.

Tu se pored rabljene robe i starih predmeta može kupiti i nova roba i odjeća. To je mjesto gdje ćete naći sve – od igle do lokomotive, a nerijetko se događa da ljudi dođu samo pogledati što se nudi, a odu kućama s punim vrećicama sitnica koje uvijek dobro dođu.

sajam_onama4
Splitski sajam radi svake nedelje u godini, od 6-14 sati.

Uvijek ste dobrodošli posjetiti nas, bilo da želite prodati rabljenu robu ili samo baciti oko na najnoviju ponudu na sajmu.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje.

Za sva vozila posjetitelja sajma osigurana su parkirna mjesta neposredno uz ulaz na sajam kao i na samom sajmu. Parkirna karta naplaćuje se <strong>5,00 kn</strong> za cijeli dan.

CJENIK

Cjenik za izlagače na Sajmu rabljene robe i antikviteta

Mjesto za prodaju 1m2

10,00 kn/dnevno

Najamnina za štand

40,00 kn/dnevno
150,00 kn/mjesečno

Najamnina za ugostiteljski objekt

300,00 kn/dnevno
1000,00 kn/mjesečno